Mitäs nyt unohtui?

Vanhempi pariskunta vieraili lääkärin luona huolestuneena muistiensa menettämisestä. Lääkäri rauhoitteli heitä kertoen, ettei tilanne ollut niin paha, kuin miltä se näytti ja sanoi, että monet ihmiset hän itse mukaanlukien tuppasi unohtelemaan asioita. Hän suositteli, että he alkaisivat kirjoittaa asioita ylös paperille, niin he eivät unohtaisi asioita niin usein.

Illalla mies oli menossa keittiöön ja kysyi, että haluaisiko vaimo jotakin. Vaimo vastasi, "Vähäsen vaniljajäätelöä, kiitos", mutta lisäsi, "eikö sinun pitäisi kirjoittaa se ylös?"
Mies vastasi, "Kyllä minä uskon muistavani vaniljajäätelön".
Vaimo sanoi, "Hyvä on. Sitten minä haluan myös hieman suklaakastiketta. Pitääkö sinun nyt kirjoittaa ylös?"
Mies sanoi, "Ei, kyllä minä muistan vaniljajäätelön ja suklaakastikkeen".
Vaimo sanoi, "Hyvä on, sitten minä haluan myös kermavaahtoa. Pitääkö sinun nyt kirjoittaa ylös?"
Närkästyneenä mies sanoi, "Ei, kyllä minä muistan vaniljajäätelön suklaakastikkeella ja kermavaahdolla" ja lähti keittiöön.

Jonkin ajan päästä mies tuli takaisin ja ojensi vaimolleen lautasen, jossa oli pekonia ja munia.Vaimo katsoi miestään hyvin närkästyneenä, jolloin mies kysyi, "No, mikä nyt on vikana?"

Vaimo katsoi lautastaan ja kysyi närkästyneenä, "Missä minun paahtoleipäni oikein on?"


Yrittäen miellyttää miestään, vaimo raukka epäonnistui aina. Useimmiten se oli aamiainen. Jos hän oli tehnyt munakokkelia, mies halusi uppomunia. Jos hän taas teki uppomunia, mies halusi munakokkelia.

Eräänä aamuna vaimo päätti tehdä yhden munakokkelin ja yhden uppomunan. Vaimo ojensi miehelleen kummatkin ja odotti miehensä hyväksyntää.

Tuhahtaen mies tuijotti lautastaan ja sanoi, "Sinä teit munakokkelin väärästä munasta".
[Etusivu]  [Reseptit]   [Arvostelut]  [Halpaa Tallinnassa]  [Vitsit]  [Niksit]  [Ilmaista ruokaa]  [Linkit]  

frank (at) dlc.fi