Vaarallinen ruoka

Dieettiryhmän vetäjä puhui suurelle yleisölle Helsingissä, "Se materiaali, jota me ahdamme vatsaamme on tarpeeksi kamalaa ja voi tappaa meidät. Punainen liha on kamalaa, vihannekset voivat olla tuhoisia, eikä kukaan ymmärrä niitä bakteereja, joita me juomme veden mukana. Mutta on olemassa vielä yksi asia, joka on kaikkein vaarallisin siitä kaikesta, jota me syömme. Osaako kukaan sanoa, että mihin tappavaan ruokaan minä viittaan?

"Te herra siinä ensimmäisessä rivissä, kertokaapa".

Mies painoi päänsä ja sanoi, "Hääkakku".


Virtasen Jaanalla oli erittäin hyvin tunnettu dieettisuunnitelma ja niin hän menetti 200 euroa.


Kalle otti poikansa Villen mukaan ja vei hänet hampurilaispaikkaan syömään. Kun he söivät hampurilaisiaan, Ville kysyi, "Isä, mitä nämä pienet jutut tässä hampurilaisen sämpylän päällä oikein ovat?"

Kalle vastasi pojalleen, "Ne ovat pieniä siemeniä ja ne ovat ihan hyviä ja niitä voi kyllä syödä".

Ville oli hiljaa pari minuuttia mietteisiinsä vaipuneena. Viimein Ville katsahti isäänsä ja sanoi, "Isä, jos me mennään kotiin ja istutetaan nämä siemenet meidän takapihalle, niin meillä on loppuiäksi tarpeeksi hampurilaisia".


Maanviljelijä oli valjastamassa hevosia kärryjen eteen ja lähti keräämään hevosen lantakuormaa. Matkalla pellolle, minne hän oli aikeissa levittää lantaa, hänen täytyi mennä mielisairaalan ohi. Yksi hoidokeista seisoi aidan vieressä ja huuteli maanviljelijälle, "Hei, mitä sinä aiot tehdä tuolle lannalle?"

Maanviljelijä vastasi, että hän tarvitsee sitä mansikoilleen.

Hoidokki kauhistui ja sanoi, "Sinun täytyy olla hullu. Me laitetaan mansikoihin maitoa ja sokeria!"


[Etusivu]  [Reseptit]   [Arvostelut]  [Halpaa Tallinnassa]  [Vitsit]  [Niksit]  [Ilmaista ruokaa]  [Linkit]  

frank (at) dlc.fi