Makkaramunakas 1 annosAnnos on tehty nimenomaan yhdelle henkilölle, joka syö vähän. Tarvittaessa tuplaa annos tai jopa kerro 3:lla Tarvitset:
Riko mielellään tummaan astiaan (näet mahdolliset kuorenkappaleet paremmin) 1 kananmuna. Nouki kuorenkappaleet. Vatkaa muna rikki esim. haarukalla siten, että massasta tulee tasaisen värinen. Lisää suola. Vatkaa. Lisää maito/vesi. Vatkaa. Leikkaa makkarasta (1 makkarasta) puolet. Leikkaa makkara pitkittäin ja pitkulaiset makkarat vielä kerran pitkittäin. Leikkaa makkarasta pieniä palasia. Laita paistinpannulle margariini. Sekoita mielellään puulastalla. Lisää makkarat. Paista keskilämmöllä 4/6. Lisää munamaito. Sekoita seosta kunnes neste on muuttunut kiinteäksi. Mikäli sinulla ei ole maitoa, voit käyttää sen sijaan vettä tai maidon jatkeena. Annos on valmis. Munakkaaseen voi lisätä vaikka mansikkahilloa. Makeutta saa vaikka lisäämällä hieman sokeria. Kokeile asteittain esim. 1 tl. Makkaran tilalla voit käyttää vaikka jauhelihaa. Muista tehdä kotiläksysi ja miettiä, mikä on halpaa ruokaa. Oliko tämä halpaa? tai tarpeeksi halpaa? Mihin nähden? Herkkupeppuritarikunta suosittelee frank (at) dlc.fi
|
|