Halpa Kaurapuuro

Webmasterillamme kesti aikansa, ennen kuin oppi tekemään sellaista kaurapuuroa, että sitä pystyy syömään. Tämä ohje on yhden kokeilun tulos.

Ohje erityisesti raavaille poikamiehille, joilla on aamuisin nälkä. Naiset voivat laittaa pienemmän/puolikkaan annoksen.

Osta Lidlistä MyllyKivi-Kaurahiutaleita, 1 kg paketti. Hinta 69 senttiä.

Laita puhtaaseen kattilaan ½ litraa kylmää vettä. Poikamies voi käyttää mittana puolen litran viinapulloa. ;-)

Lisää veteen 1-1½ teelusikallista suolaa. Laita varovasti, jos et ole kokeillut aikaisemmin.

Mittaa joukkoon n. 2 dl kaurahiutaleita. Mitä enemmän, sitä paksumpaa puurosta tulee.

Keitä puuroa keskilämmöllä 4/6 kunnes puuro sakenee. Sekoita koko ajan.

Kun puuro on valmista, voit laittaa sekaan voita tai margariinia. Joidenkin mielestä puurossa pitää olla ns. voisilmä. Itse sekoitan margariinin kokonaan puuron sekaan.

Vinkki 1.

Lidlistä saat Vita D'or margariinia, joka maksaa 28 senttiä (usko pois. Ei kirjoitusvirhettä) per rasia. MUISTA OTTAA VIHREÄ RASIA, JOKA TOIMII RUOANLAITOSSA ELI PAISTAMISESSAKIN.

Vinkki 2.

Jos sinulla on jääkaapissa pullossa kylmää vettä, voit lisätä puuron sekaan 1 dl kylmää vettä. Puuro jäähtyy mukavasti ja ohenee hieman.Vinkki 3.

Kokeile laittaa puuron sekaan hieman mansikkahilloa, jolloin saat makeutta puuroon. Voit laittaa puuroon vaikka pakastettuja marjoja. Kokeile vaikka Lidlistä saatavia Belbake Sultanas rusinoita. Maksaa n. 80 senttiä pussi. Antaa kivan säväyksen ja hieman makeutta.

Vinkki 4. Koirien omistajille:

Eräs koiranomistaja on syöttänyt koiralleen kaurapuuroa.

Valmista kaurapuuro ensin ilman suolaa. Ota koiran kippoon muutama lusikallinen puuroa. Anna jäähtyä hyvin. Tarjoa koiralle.

Laita omaan osuuteesi puurosta suolaa ja sekoita hyvin.

Puuroja on erilaisia. Voit kokeilla myös 4 viljan puuroa.

Vinkki makeannälkäisille:

80 senttiä pussi maksavat Belbake Sultanas rusinat ovat erityisen hyviä makeannälkäisille napostelijoille. Yritä nautiskella yksi rusina kerrallaan. Maku tuntuu suussa pitkään. Näin et tule ostaneeksi turhia makeisia tai keksejä, jotka lihottavat ja maksavat paljon rahaa..Herkkupeppuritarikunta suosittelee


[Etusivu]  [Reseptit]   [Arvostelut]  [Halpaa Tallinnassa]  [Vitsit]  [Niksit]  [Ilmaista ruokaa]  [Linkit]  

frank (at) dlc.fi