Apua makeannälkään

Kaipaatko aina välillä jotain makeaa? Kaikki uppoaisi. Karkit, makeiset, pullat ym. Kaikki, missä vain on sokeria, kelpaisi?

Itse olen oppinut uuden makean. Aina, kun minun tekee kaupassa mieli makeaa, suuntaan toiselle hyllylle ja ostan rusinoita.

Pussillinen makeisia maksaa 5-15 euroa kilo tai enemmänkin. Pussillinen maksaa äkkiä monta euroa. Jokainen gramma ylimääräistä sokeria lihottaa.

Oletko kokeillut rusinoita?

Hyviä ja halpoja rusinoita on vaikea löytää. Itse olen löytänyt Lidlin hyllystä Sultanas-rusinat. Pussi maksaa 0,80 euroa ja painaa 250 g. Kilohinta 3,20 euroa.

Pussin saisi menemään hyvinkin helposti. Ei paljoa tarvitse, kun puoli pussia on mennyt. Kuitenkin tuo puoli pussia maksoi vain 0,40 euroa. Puolikas makeispussi olisi äkkiä maksanut toista euroa. Turhia kaloreita ja turhaa rahanmenoa.

Eräs ystäväni antoi vinkin. Hän nautiskelee rusinoita yksitellen. Nautiskelemalla yksitellen, pysyy maku pitkään. Kokeilin itse tuota konstia ja alan oppia nauttimaan rusinoista vähän kerrallaan.

Kokeile.

Kokeile rusinoita myös aamupuuron seassa. Laita puuron sekaan kourallinen rusinoita. Valmistuessaan puuro antaa rusinoihin uutta makua ja rusinat tuovat pientä makeutta.Muista tehdä kotiläksysi ja miettiä, mikä on halpaa ruokaa. Oliko tämä halpaa? Tai tarpeeksi halpaa? Mihin nähden? .


Herkkupeppuritarikunta suosittelee


[Etusivu]  [Reseptit]   [Arvostelut]  [Halpaa Tallinnassa]  [Vitsit]  [Niksit]  [Ilmaista ruokaa]  [Linkit]  

frank (at) dlc.fi