Linnunpelätin

Pikkulinnut ovat kivoja, mutta eivät silloin, jos niitä kuulee klo 03.30 aamulla tai ne syövät marjapensaan tyhjäksi. Pikkulinnut, kuten talitiainen, rastas, varis ym. ovat persoja marjoille. Kokeile seuraavia keinoja:
  • Kerää kevään aikana tyhjiä kahvipaketteja, joista voit leikellä ohutta kaistaletta ja ripustaa pensaiden yläpuolelle. Käy myös sipsipussi ja Rainbow-perunamuussijauhopussi, joka on täysin hopeanvärinen. Kirkas välkehtiminen saa linnut pelkäämään ja välttämään pensaita.

  • Jos sinulla on hajoamaisillaan oleva vanhanmallinen kännykkä, voit uhrata muutaman euron ja hankkia Prepaid-liittymän, jonka voit puhua lähes tyhjäksi. Pistä kännykkä muovipussiin ja pensaan juurelle, säädä volyymi mahdollisimman kovalle ja mahdollisimman ikävä ääni. Siihen on mukava joskus kilauttaa, jos tuntuu siltä, että ylempi keino ei tepsi. Muista latailla kännykkää sillon tällöin. Kustannuksia ei juuri tule, kun linnut ei kuitenkaan osaa vastata puhelimeen.

  • Jos sinulla ei ole vanhaa kännykkää, uhraa jokunen euro ja hanki mahdollisimman halpa langaton ovikello. Pistä vastaanotto eli pimpelipom osa pensaan juurelle ja kun linnut jostain syystä vielä tuntuvat osittavan pensasta, paina nappia ja katso mitä tapahtuu. Muista keskustella naapurisi kanssa aiheesta, ettei tule ihan yllätyksenä.

  • Jos sinulta löytyy vanha videonauha, voit ottaa nauhan ulos ja ripustaa sitä pensaan yläpuolelle ja ympärille.

  • Jos sinulta löytyy vanhoja CD-levyjä, joilla ei ole enää käyttöä, voit laittaa keskiöstä langan ja ripustaa CD pensaan yläpuolelle tai lähistöllle.
[Etusivu]  [Reseptit]   [Arvostelut]  [Halpaa Tallinnassa]  [Vitsit]  [Niksit]  [Ilmaista ruokaa]  [Linkit]  

frank (at) dlc.fi