Ilmainen 50-vuotislahja tai vinkki tuparilahjaksi

Jos ystäväsi tai perheenjäsenesi viettää jotkin merkittävät juhlat, etkä keksi mitään hyvää lahjaa, etkä varsinkaan mahdollisimman edullista, niin harkitse tätä.

Kun tullaan juhliin tai esim. tupareihin, niin mikä yleensä loppuu kesken? Henkarit eli vaateripustin. Monet vaatekaupat heittävät hyviä ja käyttökelpoisia henkareita roskiin, vaikka niitä voisi aivan hyvin käyttää vielä.

Jos tiedät, että juhlat lähestyvät uhkaavasti, niin käy neuvottelemassa joissain vaatekaupoissa, että he keräisivät kaikki henkarit vaikka viikon ajan johonkin säkkiin ja jonka voisit hakea myöhemmin sovittuna ajankohtana vaikka ystäväsi autolla. Tosin muoviset henkarit eivät paina liikaa ja ne saa kuljetettua vaikka bussilla.

Henkarit ovat yleensä muovia, mutta silti ne on hyvä huuhdella, koska et tiedä, että missä niitä on pidetty ja ethän halua, että Selma-täti muistaa seuraavat 30 vuotta mainita, kuinka hänen hieno takkinsa meni likaiseksi joidenkin halpahallihenkareiden takia. Kun menet juhliin, mene mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ja vie säkillinen henkareita mukanasi. Varmasti moni isäntä ja emäntä kiittää lahjasta varsinkin jälkeenpäin ja kehuu, kuinka kekseliäs olit ja kuinka käytännöllinenkin se oli.

Kyseinen lahja on ilmainen, käytännöllinen ja säästää luontoa. Jos isäntäväki kyllästyy lahjaan myöhemmin, he voivat kierrättää sitä antamalla ylimääräiset jollekin toiselle henkilölle, joka pitää juhlat.

[Etusivu]  [Reseptit]   [Arvostelut]  [Halpaa Tallinnassa]  [Vitsit]  [Niksit]  [Ilmaista ruokaa]  [Linkit]  

frank (at) dlc.fi