Kampin pippuri

Ateneumin ja Aikatalon välissä on Ateneuminkuja, jonne on saatu tungettua mielenkiintoisia pieniä liikkeitä. Yksi niistä on Kampin pippuri. Kun illan kynnyksellä tuli nälkä, piti etsiä jonkinlainen ravitsemusliike. Koska yrityksen tarjous sopii käytettävissä olevaan budjettiin, tartutaan tarjoukseen. Kyseessä on erittäin pieni liike. Ovesta tullessa vasemmalle puolelle on saatu tungettua pizza-uunit, valmistuspöytä ja kassakone. Lisäksi 3-4 ihmistä tiskin taakse. Ovesta oikealla puolella oli varmaan enintään 10 paikkaa ja loput paikat oli ulkoistettu pihalle.

Palvelijoita oli tiskin takana oikein urakalla, mutta kun rahan tuli ottamaan vastaan kaveri, jonka paljaat kädet olivat juustonmurujen peitossa, alkoi sikainfluenssakautena hirvittää. Kovasti mietitytti tilanne, että entä jos joku löytäisi maasta 5 euron setelin ja menisi pizzalle, ojentaisi sen likaisen setelin pizzanvääntäjälle, joka ei tunnu pesevän käsiään välillä ollenkaan, niin entä sitten?

Tarjous 5,80 euroa ja pizza kahdella täytteellä tuntuu hyvältä. Kinkku-herkkusienipizza onnistuu ja sellainen tilataan. Pienellä harjoittelulla kuitin tulostaminenkin käy.

Jostain syystä saan olla varsin rauhassa. Vain yksi asiakas löytyy samanaikaisesti ja sellainen hieman epäilyttää. Työkalut löytyy nurkasta ja sinne kimppuun. Ilmeisesti tiskaajalla on ollut vapaapäivä tai sitten hän on ottanut loparit, sillä ensin piti aloittaa työkalujen puhdistus. Vesi kuului pizzan hintaan.

Ilmeisesti pizzanvääntämistä on tullut harjoiteltua useamman kappaleen verran, kun toinen ihminen kiikuttaa sellaista jo varsin nopeasti pöytään. Pöydässä oli kyllä oreganoa mausteeksi, mutta jostain syystä sikainfluenssakautena avonainen lasi ei kiihottanut.

Pizza oli kyllä iso ja sen kyllä söi, mutta sitä ei voinut sanoa mitenkään herkulliseksi. Pizza oli enemmänkin lajia: Kyllähän sen söi, kun siitä oli maksanutkin, mutta maun takia ei kyllä etsiydy toista kertaa samaan paikkaan.

Raavas mies ei välttämättä tule kylläiseksi kyseisestä pizzasta ja varsinainen nälkä tuli jo parin tunnin päästä uudelleen.

Eniten ihmetytti, että mihin ihmeeseen tarvittiin 3-4 henkilöä, jotka löytyi tiskin takaa. Isoilla ravintoloillakaan ei ole varaa palkata niin paljoa henkilökuntaa, kuin Kampin pippurilla tuntui olevan, kun ei asiakkaitakaan tuntunut montaa olevan.

Arvio:

  • Edullisuus: 5,80
  • Hintalaatusuhde: Syö kun on maksanutkin
  • Runsaus: Pizza on iso, mutta ei täytä raavasta miestä
  • Erityinen huomautus: Hygienia hirvittää.

  • Osoite: Ateneuminkuja
  • Avoinna: Su-to 10.00 - 22.00, Pe-La 10.00 - 05.00
  • Testattu: Elokuussa 2009

[Etusivu]  [Reseptit]   [Arvostelut]  [Halpaa Tallinnassa]  [Vitsit]  [Niksit]  [Ilmaista ruokaa]  [Linkit]  

frank (at) dlc.fi