Pizza Ässä

Helsingin Töölössä on Caloniuksenkatu 9:ssä Pizzeria, joka mainostaa pizzojaan hyviksi. Lounastarjous (klo 11.00-14.30) on 5,90. Sellainen on pakko käydä testaamassa. Pizza on budjetin rajoissa ja siihen kuuluu lisäksi niin sanottua salaattia, jonka saa itse koota esim. maissilastuista, salaatintapaisesta, oliiveista, kurkkusalaatista ym. Kastikkeena on kahta sorttimenttia. Chilikastike, joka sopii enemmän maissilastuille ja valkoinen kastike. Lisäksi vettä saa ottaa kannullisen pöytään ja kahvi sekä keksi kuuluu hintaan. Kone ei anna kuittia, joten ulkolainen mies joutuu kirjoittamaan sellaisen käsin. Siitä kyllä ymmärtänee, että kyseessä on pizza ja 5.90.

Salaatti on sellaista juuri ja juuri syötävää, mutta ei mitenkään herkullista, että sen takia kannattaisi tulla.

Pizza vääntyy harvinaisen nopeasti, mutta eipä tilassa olekaan muita asiakkaita. Uunikin on hyvin koulutettu, sillä alle 10 minuutin sisällä on nenän edessä isohko pizza. Jostain syystä maku ei ole niitä kaikkein huikeimpia. Sen kyllä syö, kun siitä on kerran maksanut, mutta sitä ei lähde hinkumaan. Myöskään pizza ei täyttänyt tarpeeksi.

Kahvi on seissyttä, mutta sen pystyy kyllä juomaan. Jostain syystä mieltä ei hivele ajatus noukkia keksiä peltirasiasta, jonne joka toinen on jo tunkenut kouransa, joten keksi jätetään väliin.

Pizzan teho ei riittänyt kovin kauaa, sillä muutaman tunnin päästä oli jo nälkä.

Saatu pari vuotta myöhemmin vatsatauti samaisesta paikasta. Terveystarkastajaa ei kiinnostanut.

Arvio:

  • Edullisuus: 5,90 euroa
  • Hintalaatusuhde: Heikohko
  • Runsaus: Salaattia ja vettä sai runsaasti
  • Erityinen huomautus: Muutaman tunnin päästä nälkä. Riittänee naiselle.

  • Osoite: Caloniuksenkatu 9, 00100 Helsinki
  • Avoinna: Ma-pe 11.00-22.00, La-su 12.00-22.00 Lounastarjous 11.00 - 14.30
  • Testattu: Elokuussa 2009.

[Etusivu]  [Reseptit]   [Arvostelut]  [Halpaa Tallinnassa]  [Vitsit]  [Niksit]  [Ilmaista ruokaa]  [Linkit]  

frank (at) dlc.fi